Product 1920x600

OCPP Gateway EN-GATE

Pondok Description:

En-Gerbang teh singketan pikeun gateway énergi, nu ngawasaan komunikasi jaringan antara chargers na backend nu ku cara maké Ethernet / WiFi / 4G.

gateway nu boga fungsi tina manajemen cluster, anu ngamungkinkeun para sambungan jaringan sareng 12pcs maksimum chargers via ngan hiji gateway. Kauntungannana nyaéta pikeun ngaleutikan waragad komunikasi, ngurangan biaya carjer tunggal, sarta ngurangan tekanan dina server cloud.

 

Fitur konci:

  • Fitur konci: o patuh kalayan OCPP 1.6 (JSON)
  • Rojongan Ethernet / WiFi / 4G
  • Rojongan pikeun nyambungkeun Max12pcs chargers sakaligus
  • Perlindungan Kelas: IP21

Fitur produk

parameter spésifikasi

Download patali

Unduh

Manajemén klaster

 

In clusters of chargers in a parking garage, a single EN-GATE can act as the communication gateway for maximum 12pcs chargers.

 

Connect the EN-GATE with Charger #1, and Charger #1 connects to the other chargers one after one with network cables.

 

The length of network cable between EN-GATE and Charger #1 should be less than 10M.

 

The total length of network cables from EN-GATE to the farthest charger should be less than 100M.

 

 

OCPP gateway en-GATE3

.

 

spésifikasi

model

En-Gerbang-04-12

parameter listrik

 

 

Sasayogian tanaga

Tiasa sambungan / kakuatan kaluar

tegangan gawe

12V

ngagawekeun Ayeuna

500mA

Desain struktur

 

 

 

 

 

Bahan perumahan

baja Galvanized

Métode instalasi

Témbok-Gunung / Panyungsi-di

indikator LED

3 indikator

panggung

sistim Linux Ubuntu

pangropéa Port

Mikro USB, RS485

Ningkatkeun lokal / Data Port

USB

komunikasi

 

 

 

En-Gerbang vs carjer

bisa

Max. Chargers (dina 100m)

12pcs

En-Gerbang vs Backend

Ethernet / 3G / 4G

komunikasi Protocol

OCPP1.6 (JSON)

Index lingkungan

 

 

Suhu bisa dipake

 -30 ~ + 50 ℃

perlindungan kelas

IP21

aplikasi Loka

indoor

Émbaran pakét

 

 

 

 

Diménsi produk

125 * 92 * 28MM

pakét Diménsi

243 * 131 * 70MM

Beurat bersih

0.35KG

Beurat kotor

0.45KG

Packing éksternal

karton

OCPP gateway en-Gerbang

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk

      Kirim pesen anjeun ka kami:

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      WhatsApp Online Chat !