FAQ 1920x600
Naon jaminan anjeun?

Urang nyadiakeun 2 taun jaminan pikeun chargers AC na sataun jaminan 1 keur DC chargers. Bisi wae Abnormalitas lumangsung ka chargers, nerapkeun perlakuan handap salaku kawijakan sanggeus-jualan, euweuh urusan di pasar domestik atawa luar negeri:

1. Kanggo sababaraha masalah basajan, kayaning operasi abnormal, Abnormalitas wiring, gagal jaringan, urang ngarojong jarak jauh bari customer do pangropéa dina situs.

2. Pikeun masalah atanapi hazards kualitas pajeulit, urang ngimbangan nyadiakeun cadang patempatan / unit pikeun nasabah pikeun ngaganti cacad patempatan / unit. Seller nyandak tanggung jawab biaya transportasi pikeun kapal cadang patempatan / unit pikeun nasabah, sarta kami milih sarana transportasi.

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang tiasa nampi 1 ~ 2 sampel dina pertama kali, bari aya nu MOQ pikeun tiap produk kudu dimangfaatkeun nalika datang ka urutan massa.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar mayar ka bank urang. 100% ngalawan supados sampel, 50% deposit, kasaimbangan mayar 50% saméméh kiriman keur urutan massa.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Urang ogé ngagunakeun packing bahya husus pikeun barang bahaya sarta disahkeun shippers gudang tiis pikeun suhu barang nu sensitip. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!