Wilujeng sumping di situs web urang!
dfgd

DC 60KW Fast carjer

Pondok Description:

DC 60KW Fast carjer meets standar ngecas Éropa pikeun kandaraan énergi anyar listrik. kadali daya, ngecas manajemén, komunikasi jaringan sarta fungsi ngaropéa sejen, sadayana dina hiji alat.

Prosés ngecas sakabéh anu dina kontrol calakan, maturan 150 ~ 500V kaluaran rentang tegangan. CCS2 ngecas tunggal gun nawarkeun ngecas super gancang pikeun hiji wahana listrik. CCS 2 pakarang dual ngecas ngamungkinkeun ngecas dua kandaraan listrik sakaligus mibanda sebaran kakuatan sarua.

 

Fitur konci:

  • Kakuatan: 60kw
  • Kaluaran Ayeuna: Max.80A
  • Kaluaran tegangan: 200 * 750Vdc
  • Hiji Tipe 2 ngecas stop kontak
  • Dua CCS2 ngecas gun
  • modul kakuatan timer dimekarkeun
  • Patuh kalayan OCPP 1.6 (JSON)
  • fungsi RFID
  • Perlindungan Kelas: IP54
  • Jaminan: 2 taun

 


Fitur produk

parameter spésifikasi

Download patali

Ganda waterproof & dustproof

Desain ganda-rohangan pikeun modul, desain Maze keur aliran hawa, ganda waterproof & dustproof desain.

Desain cooling profésional

Bell-sungut solusi ventilasi langsung, mastikeun nu ventilasi keur modul, ngadalikeun hawa internal, ningkatkeun efisiensi jeung stabilitas.

modul core

Bebas ngembangkeun modul kakuatan jeung patén urang sorangan, disatujuan ku awak sertifikasi pihak 3

Stabil sarta dipercaya

Paké industri urang luhur komponen-komponen sareng modul-efisiensi tinggi pikeun mastikeun stabilitas hardware jeung reliabilitas.

operasi Friendly

Pinuh LCD touch tampilan layar status digawé, ngecas kamajuan, kasaimbangan kartu na informasi operasi lianna.

perlindungan prakarsa

BMS interaksi jero, partisipasi aktif carjer di monitoring mangsa proses ngecas, pikeun mastikeun hiji ngecas aman.

kakuatan tinggi muatan gancang

muatan super gancang: kaluaran gun Single 100%, pakarang ganda dina waktos anu sareng ngeusi rata-rata 50% per gun.

spésifikasi

model

DC060K-jadi-20

AC nominal Input

  

Bulan / Galur

3 fase + nétral + pe

Voltaseu

400 V ± 10%

prekuensi

50Hz

DC Kaluaran nominal

  

Voltaseu

200 ~ 750V

ayeuna

Max. 80A

kakuatan

60KW

parameter listrik

     

kakuatan Factor

≧ 0,99 (50% ~ 100% beban)

Niley THD

≦ 5% (50% ~ 100% beban)

Stabil tegangan akurasi

≦ ± 0,5%

Stabil akurasi Ayeuna

≦ ± 1%

episiensi

Max. 94%

Power bantu

12V

Desain struktur

         

Bahan perumahan

baja Galvanized

Métode instalasi

Lantai-stand

Témbok-Gunung bracket

NA

ngecas outlet

Dua pakarang ngecas (CCS ceurik 2)

Panjang sambungan kabel

7M

Indikator LED

3 indikator

LCD layar

nuhun

Darurat gaul Button

nuhun

Mode ngamimitian

Nyolok-na-muter / RFID Card / QR Code

RFID Fungsi

nuhun

komunikasi

   

Carjer vs EV

Purwakarta (Din 70121: 2014-12)

En-Gerbang vs carjer

bisa

En-Gerbang vs Backend

Ethernet / 4G / WiFi

komunikasi Protocol

OCPP 1.6 (JSON)

Index lingkungan

      

Suhu operasi

-30 ° C ~ +50 ° C

kalembaban ngagawekeun

5% ~ 95% tanpa kondensasi

Luhurna bisa dipake

<2000M

perlindungan kelas

IP54

aplikasi Loka

Indoor / outdoor

cooling Métode

cooling kipas

sora

≦ 60dB

Protection kaamanan

   

Protection sababaraha

Leuwih / Dina panyalindungan tegangan, panyalindungan overload, panyalindungan circuit Short, leuwih / Dina panyalindungan hawa, Grounding panyalindungan, surge panyalindungan

MTBF

100.000 jam

Standar kaamanan

IEC 61851-1: 2017, IEC 61851-23: 2014

garansi

1 taun

Émbaran pakét

    

Diménsi produk

700 * 280 * 1600mm

pakét Demension

800 * 380 * 1800MM

Beurat bersih

190KG

Beurat kotor

230KG

Packing éksternal

hal kai

 

DC 60KW Fast carjer

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk

    WhatsApp Online Chat!