Wilujeng sumping di situs web urang!
dfgd

AC Single-fase 7KW komérsial carjer

Pondok Description:

carjer komérsial 7KW dirancang pikeun pamakéan umum kalawan auténtikasi RFID. Dilengkepan tipe 2 ngecas stop kontak, carjer kompatibel jeung boh tipe 1 atawa tipe 2 kabel.

Patuh jeung standar industri, carjer nganggo pertengahan méteran Certified pikeun mastikeun akurasi sarta diwangun-di RCD pikeun ngamankeun kaamanan.

carjer bisa disambungkeun ka jaringan ngecas kalayan bantuan en-Gerbang gateway. Sababaraha chargers umum dina hiji lokasi bisa terpadu di jaringan sareng sambungan komunikasi ngan hiji internét.

 

Fitur konci:

  • Kakuatan: 7kw
  • Kaluaran Ayeuna: 32A
  • Hiji Tipe 2 ngecas stop kontak
  • Pertengahan méteran énergi Certified
  • RCD Tipe A + 6MA DC detektif
  • Patuh kalayan OCPP 1.6 (JSON)
  • fungsi RFID
  • Perlindungan Kelas: IP54
  • Jaminan: 2 taun

Fitur produk

parameter spésifikasi

Download patali

Stabil
Boh kontrol circuit sarta sirkuit kakuatan nu lengkep terasing. Ngaronjat kapasitas anti jamming pikeun mastikeun kaayaan kerja stabil.

aman

Nawiskeun panyalindungan kreatif ti hit atanapi knockdown, upami sudut inclination téh leuwih 30 °, Unit bakal nungtungan kakuatan otomatis, gagal wartoskeun ka sistem operasi, nyoplokkeun bahaya nanaon.

Basajan tapi mantap
panel kaca Tempered tur sagala hal logam. IP65 panyalindungan kelas luhur batan baku industri. Basajan tur elegan produk, nyadiakeun kualitas jero tur kaluar.

Dipercaya
Panyungsi pikeun lingkungan ekstrim sapertos -30 ° C és jeung salju musim atanapi 55 ° C cahaya panonpoe panas tur langsung. Bagian inti nyandak komponén kelas industri sarta nawiskeun hirup desain 15 taun.

Calakan
Real-waktu néangan, ngumpulkeun, gancang ngecas via aplikasi mobile. Pilihan pembayaran fléksibel kaasup kartu RFID, sarta pembayaran mobile kayaning PayPal, AliPay, Apple Pay, jsb

hemat energi

konsumsi kakuatan sayaga URANG SUNDA salaku 3 ~ 6W, tanaga efisiensi kanaékan dua kali ti produk anu sarua-tingkat di pasar, ngaminimalkeun biaya operasi.

spésifikasi

model

AC7000-jadi-24

AC nominal Input

  

Bulan / Galur

1 fase + netural + pe

Voltaseu

230V ± 10%

prekuensi

50Hz

AC Kaluaran nominal

  

Voltaseu

230V ± 10%

ayeuna

32A

kakuatan

7KW

Desain struktur

             

Bahan perumahan

PC940 palastik

Panel hareup

sagelas watek

Métode instalasi

Témbok-Gunung / lantai-stand

Témbok-Gunung bracket

henteu perlu

ngecas outlet

Hiji ngecas stop kontak (Tipe 2)

Panjang sambungan kabel

Taya sambungan kabel

Indikator LED

Héjo / Konéng / warna Beureum keur status béda

LCD layar

Tampilan ti ngecas data

Kancing Toel

4 tombol pikeun operasi layar

Darurat gaul Button

nuhun

RFID Fungsi

nuhun

RFID Card

Kartu 2pcs Mifare

énergi Méter

pertengahan Certified

RCD

Tipe A + 6mA DC

Index lingkungan

     

Suhu operasi

 - 30 ~ + 50 ℃

kalembaban ngagawekeun

5% ~ 95% tanpa kondensasi

Luhurna bisa dipake

<2000M

perlindungan kelas

IP54

aplikasi Loka

Indoor / outdoor

cooling Métode

cooling Pengetahuan alam

Protection kaamanan

   

Protection sababaraha

Leuwih / Dina panyalindungan tegangan, panyalindungan overload, panyalindungan circuit Short, panyalindungan leakage Ayeuna, Grounding panyalindungan, surge panyalindungan, leuwih / Dina panyalindungan suhu

MTBF

100.000 jam

Standar kaamanan

IEC 61851-1: 2017, IEC 62196-2: 2016

garansi

2 taun

Émbaran pakét

    

Diménsi produk

356 * 221 * 136MM

pakét Diménsi

485 * 325 * 202MM

Beurat bersih

3.0KG

Beurat kotor

4.5KG

Packing éksternal

karton

Bagian pilihan

     

Network gateway

Ethernet komunikasi / 3G / 4G

komunikasi Protocol

OCPP1.6 (JSON)

Lantai-stand rukun

baja Galvanized

Type2 -Type 2 Cable

Single-fase / Tilu-fase, sambungan kabel 4M

Type2 -Type 1 Cable

Single-fase, sambungan kabel 4M

Cable dibereskeun tinimbang stop kontak

Type1 atanapi Tipe 2 charing gun kalawan sambungan kabel 4M

AC Single-fase 7KW Imah carjer

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!