produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen EN Plus Technologies Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan inovatif téknik khusus pikeun industri ngecas EV, kalayan kantor pusatna di Shenzhen, China.

Ngaliwatan akumulasi inovasi sarta pamasaran teknis kontinyu, en + geus dipelak pikeun janten supplier profésional pikeun EV ngecas fasilitas na leyuran, sanggup ngembangkeun bebas tina desain produk pikeun pangiriman produk.

kasus proyék

Kakuatan Luhur sareng Ngecas Aman, Téknologi EN + Fokus Dina Perjalanan Héjo
Pangwangunan tumpukan muatan kandaraan énergi anyar, salaku salah sahiji unsur penting dina pangwangunan infrastruktur anyar, nyadiakeun genah pikeun beuki loba nu boga kandaraan énergi anyar, sarta ogé nyadiakeun énergi kinétik héjo pikeun ngawangun jaringan transportasi pinter. Anyar-anyar ieu, EN + Technology parantos ngabantosan Shenzhen ngawangun stasiun ngecas DC kakuatan tinggi, anu perenahna di geometri ...
Ngecas Listrik sareng Balancing Beban pikeun Imah atanapi Kantor
Ngecas listrik kalawan Load Balancing pikeun imah atawa kantor, ogé katelah ngecas listrik ku cara distribusi kakuatan, hartina kakuatan sadia ti sambungan grid otomatis disebarkeun ka sadaya stasiun ngecas disambungkeun. Kumaha ieu jalanna? Stasiun ngecas nganalisa kakuatan anu sayogi dina waktos éta sareng jumlah anu diperyogikeun kandaraan. Hatur nuhun kana téknologi pinter, t ...
Solusi Ngecas Komérsial pikeun Usaha Anjeun
Kembar Series Pedestal EV carjer dirancang pikeun tempat komérsial boga dua sockets kaluaran, nu bisa ngecas dua kandaraan listrik sakaligus. Sasuai jeung standar industri, carjer ngagunakeun MID Certified méteran pikeun mastikeun akurasi sarta diwangun-di RCD pikeun kaamanan aman. Kaluaran AC 2x22kW, ngadukung kendaraan komersial, angkutan umum sareng Taksi pikeun ngecas superfast. Carjer...
Panggihan Usaha Anjeun pikeun Ngecas EV di Éropa
Nalika peralihan ka arah mobilitas listrik ngagancangkeun, ogé paménta pikeun pangalaman ngecas anu langkung gampang sareng saderhana. Pikeun usaha anu ngembangkeun infrastruktur ngecas - boh pikeun ngawasa armada listrikna atanapi nawiskeun para karyawan sareng klien ngecas dina situs - kabutuhan solusi ngecas anu tiasa diurus, tanpa repot bahkan langkung penting. EN+ tiasa ngabantosan anjeun meunteun sadaya ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat !