Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen en-tambah Panyiaran Co., Ltd. hiji téhnik parusahaan inovatif dedicated ka EV Industri ngecas, kalawan headquarter na lokasina di Shenzhen, Cina.

Ngaliwatan akumulasi inovasi sarta pamasaran teknis kontinyu, en + geus dipelak pikeun janten supplier profésional pikeun EV ngecas fasilitas na leyuran, sanggup ngembangkeun bebas tina desain produk pikeun pangiriman produk.

kasus proyék

EN+ become the comprehensive strategic partner of LS Electric
In June 2020, EN+ signed to be the strategic partner of LS Electric, two parties will have deep cooperation in the field of charging facilities as well as the charging cloud platform. LS Electric, a subsidiary of the LG Group, is a pioneer of industrial electrical manufacturing in Korea and is ranked as the No. 1 manufacturer of industrial electrical automation products in Korea. South Ko...
As the guardians of our children, we are building a clean world for their childhood
Although the growth rate of the global new energy passenger vehicle market slowed significantly last year, it still exceeded the peak of 6 million. Market share firmly holds the top spot in the global market.   Established in 2005, Hong Kong Disneyland, as China’s first Disney theme park, has always attracted many tourists. In order to further improve the gaming experience,...
Kasus en + Overseas 2018-11
Refresh wahana, refresh dunya. Impian dina jantung, suku dina taneuh. Ku Mar 2018, produk geus diékspor ka 14 nagara / kawasan. (Romania, Polandia, Jerman, Inggris, Swédia, Norwégia, Uruguay, India, Thailand, Korea, Hongkong, Yunani, Argentina) Ku Jun 2018, ngalengkepan duanana chargers tur platform awan ngarojong OCPP 1.6 protokol komunikasi.
Kasus en + Overseas 2018-01
Refresh wahana, refresh dunya. Impian dina jantung, suku dina taneuh. 52 stasiun ngecas disebarkeun di pasar luar negeri ku tungtung 2018

Send your message to us:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!