Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen en-tambah Panyiaran Co., Ltd. hiji téhnik parusahaan inovatif dedicated ka EV Industri ngecas, kalawan headquarter na lokasina di Shenzhen, Cina.

Ngaliwatan akumulasi inovasi sarta pamasaran teknis kontinyu, en + geus dipelak pikeun janten supplier profésional pikeun EV ngecas fasilitas na leyuran, sanggup ngembangkeun bebas tina desain produk pikeun pangiriman produk.

kasus proyék

Kasus en + Overseas 2018-11
Refresh wahana, refresh dunya. Impian dina jantung, suku dina taneuh. Ku Mar 2018, produk geus diékspor ka 14 nagara / kawasan. (Romania, Polandia, Jerman, Inggris, Swédia, Norwégia, Uruguay, India, Thailand, Korea, Hongkong, Yunani, Argentina) Ku Jun 2018, ngalengkepan duanana chargers tur platform awan ngarojong OCPP 1.6 protokol komunikasi.
Kasus en + Overseas 2018-01
Refresh wahana, refresh dunya. Impian dina jantung, suku dina taneuh. 52 stasiun ngecas disebarkeun di pasar luar negeri ku tungtung 2018
En + di Pameran BMW 2017-12-01
Salila paméran BMW EV di Romania dina Juni 2017, en + éta dampal suku supplier of EV carjer keur pameran. En + 7kW fase tunggal carjer AC na 22kW tilu fase carjer AC anu exhibited jeung kinerja maranéhna alus teuing meunang acclaim hébat. 
Imah carjer di Parkir padumukan Lot 2018-01-08
carjer home 7kW dirancang pikeun pamakéan kulawarga, nu geus dilengkepan idéntifikasi kartu pikeun nyegah maling listrik. Di tempat parkir padumukan di Hongkong, carjer home en + geus ideally nyadiakeun ngecas jasa nu boga BMW X5 PHEV.
WhatsApp Online Chat!