FAQ 1920x600
Çfarë është garanci juaj?

Ne ofrojmë 2 vjet garanci për Ngarkuesit AC dhe 1 vit garanci për Ngarkuesit DC. Në rast ndonjë anomali ndodh me Ngarkuesit, zbatohen trajtimet e mëposhtme si politikë pas-shitjes, pa marrë parasysh në tregun e brendshëm ose të huaj:

1. Për disa probleme të thjeshta, të tilla si operacion parregullt, anomalitë instalime elektrike, dështimet e rrjetit, ne mbështesim distanca, ndërsa konsumatori të bëjë mirëmbajtjen në vend.

2. Për problemet apo rreziqet cilësisë komplikuar, ne kompensuar për të siguruar pjesë këmbimi / njësi për të konsumatorëve për të zëvendësuar pjesët e dëmtuar / njësi. Shitës të marrë përgjegjësinë për koston e transportit për të transportuar pjesëve të këmbimit / njësi të konsumatorëve, dhe kemi zgjedhur mjetet e transportit.

Cilat janë çmimet e juaj?

Çmimet tona janë subjekt për të ndryshuar në varësi të furnizimit dhe faktorë të tjerë të tregut. Ne do të ju dërgoj një listë të përditësuar të çmimeve pas kompaninë tuaj të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

A keni një sasi minimale të rendit?

Po, ne mund të pranojmë 1 ~ 2 mostra në herë të parë, ndërsa ka është moq për çdo produkt duhet të respektohet kur të vijnë në mënyrë masive.

Mund të furnizimit dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të sigurojë dokumentacionin më të përfshirë certifikatat e Analiza / e konformitetit; sigurimit; Origjina, dhe dokumentet e tjera të eksportit, ku kërkohet.

Çfarë është koha mesatare çojë?

Për mostrat, koha çojë është rreth 7 ditë. Për prodhimin në masë, koha çojë është 20-30 ditë pas marrjes së pagesës depozitave. Herë të çojë hyjnë në fuqi kur (1) kemi marrë depozitën tuaj, dhe (2) kemi miratimin përfundimtar për produktet tuaj. Nëse kohët tona të çojë nuk punojnë me afat tuaj, ju lutem shkoni në kërkesat tuaja me shitje tuaj. Në të gjitha rastet ne do të përpiqemi për të akomoduar nevojat tuaja. Në shumicën e rasteve ne jemi në gjendje për ta bërë këtë.

Çfarë lloje të metodave të pagesës ju pranoni?

Ju mund të bëni pagesën e pagesave në bankën tonë. 100% kundrejt mënyrë për mostër, 50% e depozitave, 50% e pagesës bilancit para se të dërgesës për qëllim masë.

A të garantojë ofrimin e sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne gjithmonë përdorim paketim me cilësi të lartë të eksportit. Ne gjithashtu përdorim paketim specializuar rrezik për mallrat e rrezikshme dhe të vlefshme, transportuesit ftohtë magazinimit për temperaturë artikujve të ndjeshme. paketimin Specialist dhe kërkesat jo-standarde paketim mund të pësojë një pagesë shtesë.

Si për taksat e anijeve?

Kostoja e anijeve varet nga mënyra që ju zgjidhni për të marrë mallrat. Express është zakonisht më e shpejtë, por edhe rruga më e shtrenjtë. Nga seafreight është zgjidhja më e mirë për shuma të mëdha. Pikërisht normat e mallrave ne vetëm mund të ju jap në qoftë se ne e dimë detajet e shumës, pesha dhe mënyrën. Ju lutemi të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!