Welcome to situs kita!
dfgd

DC 60KW Fast Charger

Short Description:

DC 60KW Fast Charger meets standar daya Eropah kanggo kendaraan energi anyar elektrik. kontrol Daya, daya Manajemen, Komunikasi jaringan lan fungsi selaras liyane, kabeh ing siji piranti.

Proses daya kabeh iku ing kontrol cerdas, aturan 150 ~ 500V output sawetara voltase. CCS2 daya siji gun nawakake daya super cepet kanggo siji kendaraan listrik. CCS 2 bedhil dual daya ngidini daya saka loro kendaraan listrik bebarengan karo distribusi daya witjaksono.

 

Fitur tombol:

  • Power: 60kw
  • Output saiki: Max.80A
  • Output voltase: 200 * 750Vdc
  • Salah Koleksi 2 daya soket
  • Two CCS2 daya gun
  • modul daya poto-dikembangaké
  • Cecek karo OCPP 1.6 (JSON)
  • fungsi RFID
  • Protection Grade: IP54
  • Warranty: 2 taun

 


Fitur Product

paramèter Keterangan

Download Related

Double anti banyu & dustproof

desain pindho growong kanggo modul, desain mbingungake kanggo aliran udara, pindho anti banyu & dustproof desain.

desain cooling Professional

Bell-tutuk solusi ventilasi langsung, njamin ventilasi modul, ngontrol suhu, ningkatake efisiensi lan stabilitas.

modul inti

Independen dikembangaké modul daya karo paten kita dhewe, disetujoni dening awak sertifikat 3rd partai

Stabil lan Reliable

Gunakake industri kang ndhuwur komponen lan modul-efficiency dhuwur kanggo njamin stabilitas hardware lan linuwih.

operasi Friendly

Full LCD tutul tampilan layar status apa, daya kemajuan, imbangan kertu lan informasi operasi liyane.

pangayoman Initiative

BMS interaksi ambane, partisipasi aktif pangisi daya ing ngawasi sak proses daya, kanggo njamin daya aman.

daya dhuwur daya cepet

daya Super cepet: output gun Single 100%, bedhil pindho ing wektu sing padha ngisi Rata-rata 50% per gun.

Keterangan

model

DC060K-BE-20

AC Nominal Input

  

Wulan / Lines

3 phase + netral + PE

Tegangan

400 V ± 10%

frekuensi

50Hz

DC Output Nominal

  

Tegangan

200 ~ 750V

saiki

Max. 80A

Power

60KW

parameter Listrik

     

Power Factor

≧ 0.99 (50% ~ 100% mbukak)

Value THD

≦ 5% (50% ~ 100% mbukak)

Stabil voltase Akurasi

≦ ± 0,5%

Stabil Akurasi Saiki

≦ ± 1%

efficiency

Max. 94%

Power tambahan

12V

Desain struktur

         

Material Housing

baja galvanized

Cara instalasi

Floor ngadeg

Wall-gunung krenjang

NA

Ngisi daya Outlet

Two bedhil daya (CCS Combo 2)

Panjang kabel

7M

Indikator LED

3 pratondho

LCD layar

Ya

Darurat Stop Button

Ya

Mode pambuka

Plug-lan-muter / RFID Card / QR Code

RFID Fungsi

Ya

Komunikasi

   

Charger vs EV

PLC (DIN 70121: 2014-12)

EN-GATE vs Charger

SAGET

EN-GATE vs backend

Ethernet / 4G / WIFI

Komunikasi Protocol

OCPP 1.6 (JSON)

Index Lingkungan

      

suhu Operating

-30 ° C ~ +50 ° C

Asor Pakaryan

5% ~ 95% tanpa kondensasi

Altitude makarya

<2000M

Protection Grade

IP54

aplikasi jeneng

Indoor / Outdoor

cooling Cara

cooling Fan

Noise

≦ 60dB

Protection safety

   

Protection Multiple

Swara / Ing pangayoman voltase, pangayoman kakehan, pangayoman sirkuit Short, liwat / Ing pangayoman suhu, grounding pangayoman, Mumbul pangayoman

MTBF

100.000 jam

Standard safety

IEC 61851-1: 2017, IEC 61851-23: 2014

Warranty

1 taun

Informasi paket

    

Ukuran Product

700 * 280 * 1600mm

paket Demension

800 * 380 * 1800MM

Bobot resik

190KG

Bobot Gross

230KG

Packing njaba

kayu-kayuan cilik

 

DC 60KW Fast Charger

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    kategori produk

    Tampilan Online Chat!