Welcome to situs kita!
dfgd

AC Single-phase 7KW Commercial Charger

Short Description:

pangisi daya komersial 7KW dibangun kanggo umum nggunakake karo bukti asli RFID. Dilengkapi jinis 2 daya soket, pangisi daya kompatibel karo salah siji jinis 1 utawa jinis 2 kabel.

Cecek karo standar industri, pangisi daya nggunakake Mid meter Certified kanggo njamin akurasi lan dibangun ing RCD kanggo ngamanake safety.

Pangisi daya bisa disambungake menyang jaringan daya karo bantuan saka EN-GATE gateway. Multiple pangisi daya umum ing lokasi siji bisa Integrasi ing jaringan karo sambungan Komunikasi mung siji internet.

 

Fitur tombol:

  • Power: 7kw
  • Output saiki: 32a
  • Salah Koleksi 2 daya soket
  • Mid meter energi certified
  • RCD Koleksi A + 6MA DC detektif
  • Cecek karo OCPP 1.6 (JSON)
  • fungsi RFID
  • Protection Grade: IP54
  • Warranty: 2 taun

Fitur Product

paramèter Keterangan

Download Related

Stabil
Loro kontrol sirkuit lan sirkuit daya rampung sepi. Tambah kapasitas anti-jamming kanggo mesthekake apa kawontenan stabil.

aman

Kurban pangayoman Creative saka hit utawa knockdown, yen amba karep punika liwat 30 °, unit bakal siksa daya kanthi otomatis, Gagal laporan kanggo sistem operasi, njabut sembarang bebaya.

Prasaja nanging sehat lan kuat
panel kaca Tempered lan kabeh kasus logam. IP65 pangayoman bahan sing luwih saka standar industri. Prasaja lan elegan produk, nyediakake kualitas lan metu nang.

Iso dipercoyo
Dibangun kanggo lingkungan nemen kayata -30 ° C es lan salju mangsa utawa 55 ° C Sunshine panas lan langsung. Bagean inti njupuk komponen bahan industri lan kurban gesang desain 15-taun.

Intelligent
Real-wektu searching, leladen, cepet daya liwat aplikasi mobile. Pilihan pembayaran fleksibel kalebu kertu RFID, lan seluler pembayaran kayata PayPal, AliPay, Apple Pay, lan sapiturute

saving

konsumsi daya siyaga kurang minangka 3 ~ 6W, energi efficiency Tambah kaping pindho saka prodhuk padha-tingkat ing pasar, minimalake biaya operasi.

Keterangan

model

AC7000-BE-24

AC Nominal Input

  

Wulan / Lines

1 phase + netural + PE

Tegangan

230V ± 10%

frekuensi

50Hz

AC Output Nominal

  

Tegangan

230V ± 10%

saiki

32a

Power

7KW

Desain struktur

             

Material Housing

PC940 plastik

Panel ngarep

kaca emosi

Cara instalasi

Wall-gunung / Floor ngadeg

Wall-gunung krenjang

Ora perlu

Ngisi daya Outlet

Salah daya soket (Tipe 2)

Panjang kabel

Ora kabel

Indikator LED

Green / Kuning / werna Red kanggo status beda

LCD layar

Tampilan daya data

Tombol Tutul

4 tombol kanggo operasi Layar

Darurat Stop Button

Ya

RFID Fungsi

Ya

RFID Card

kertu 2pcs MIFARE

Energy Meter

Mid certified

RCD

Koleksi A + 6mA DC

Index Lingkungan

     

suhu Operating

 - 30 ~ 50 ℃

Asor Pakaryan

5% ~ 95% tanpa kondensasi

Altitude makarya

<2000M

Protection Grade

IP54

aplikasi jeneng

Indoor / Outdoor

cooling Cara

cooling Natural

Protection keamanan

   

Protection Multiple

Swara / Ing pangayoman voltase, pangayoman kakehan, pangayoman sirkuit Short, pangayoman bocor Saiki, grounding pangayoman, Mumbul pangayoman, liwat / Ing pangayoman suhu

MTBF

100.000 jam

Standard safety

IEC 61851-1: 2017, IEC 62196-2: 2016

Warranty

2 taun

Informasi paket

    

Ukuran Product

356 * 221 * 136MM

paket Ukuran

485 * 325 * 202MM

Bobot resik

3.0KG

Bobot Gross

4.5KG

Packing njaba

Carton

Parts pilihan

     

Network Gateway

Ethernet komunikasi / 3G / 4G

Komunikasi Protocol

OCPP1.6 (JSON)

Floor ngadeg Pillar

baja galvanized

Type2 -Type 2 Kabel

Single-phase / Telung-phase, kabel 4m

Type2 -Type 1 Kabel

Single-phase, kabel 4m

Kabel Telpon tinimbang Soket

Type1 utawa Tipe 2 Charing gun karo kabel 4m

AC Single-phase 7KW Ngarep Charger

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!