Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd. iku salah siji technique perusahaan inovatif darmabakti kanggo Ev industri daya, karo markas sawijining dumunung ing Shenzhen, China.

Liwat klempakan inovasi lan marketing technical dadi, EN + wis thukul dadi supplier profesional kanggo EV daya fasilitas lan solusi, saged pembangunan sawijining saka desain produk kanggo pangiriman produk.

kasus PROJECT

Cases EN + Overseas 2018-11
Refresh kendaraan, refresh donya. Dream ing jantung, kaki ing lemah. Miturut Mar 2018, produk wis diekspor kanggo 14 negara / wilayah. (Romania, Polandia, Jerman, UK, Swedia, Norwegia, Uruguay, India, Thailand, Korea, Hongkong, Yunani, Argentina) Miturut Jun 2018, ngrampungake loro pangisi daya lan platform maya ndhukung OCPP 1.6 protokol komunikasi.
Cases EN + Overseas 2018-01
Refresh kendaraan, refresh donya. Dream ing jantung, kaki ing lemah. 52 stasiun daya mbagekke ing jaban rangkah pasar dening mburi 2018
EN + ing Pameran BMW 2017-12-01
Sak pameran BMW EV Romania ing Juni 2017, EN + ana sawijine supplier of EV pangisi daya kanggo pameran. EN + 7kW phase siji pangisi daya AC lan 22kW telung phase pangisi daya AC dipameraké lan kinerja sing banget menang pangalembana gedhe. 
Home Charger ing Parking Residential Lot 2018-01-08
pangisi daya ngarep 7kW wis dirancang kanggo nggunakake kulawarga, kang dilengkapi karo identifikasi kertu kanggo nyegah nyolong listrik. Ing akèh parking omah ing Hongkong, pangisi daya ngarep EN + wis saenipun nyedhiyani daya layanan kanggo pemilik saka BMW X5 PHEV.
Tampilan Online Chat!